Abonament Jurnalul Naţional PLUS

Este abonamentul PREMIUM la Jurnalul Naţional. El îţi aduce şapte ediţii ale Jurnalului Naţional în fiecare săptămână, toate suplimentele tipărite ale ziarului (Ediţie de Colecţie, Jurnalul de sănătate, Jurnalul de bucătărie, Jurnalul casei mele, Jurnalul TV) şi TOATE APARIŢIILE SPECIALE (CD-uri şi DVD-uri de colecţie, cărţi, ghiduri, dicţionare). Pentru acest abonament plăteşti 74 lei pe lună, beneficiind astfel de o reducere substanţială faţă de preţul pachetului la chioşc.

Tarife:

Perioadă1 lună3 luni6 luni12 luni
Preţ74 lei222 lei444 lei888 lei

*ATENŢIE! În cazul în care există neconformităţi ale produselor sau ziarele nu va ajung, puteţi semnala acest lucru la telefon: 021–318.20.28.

Cum te poţi abona:

  1. Direct la noi, plătind contravaloarea echivalentă abonamentului dorit în contul RO 74 BPOS 70506000790 ROL 01, deschis la Banc Post, sucursala Floreasca către SC EDITURA INTACT SRL. Plata se poate face în două moduri:
    1. Prin ORDIN DE PLATĂ direct la bancă;
    2. Prin MANDAT POŞTAL în contul SC EDITIRA INTACT SRL de la Banc Post.

    Trimite apoi într-un plic, pe adresa OP 33, CP 4, Sector 1, Bucureşti, sau prin fax la 021–318.20.27 copia de pe documentul de plată (ordin de plată sau mandat poştal) şi datele tale personale (numele, adresa completă, număr de telefon), precum şi luna din care doreşti să înceapă abonamentul. Pentru a te putea abona la Jurnalul Naţional începând cu luna următoare, trimite plicul/faxul cu dovada plăţii şi datele de contact până cel târziu la data de 20 a lunii în curs.

  2. La cel mai apropiat oficiu poştal sau la factorul poştal care îţi aduce corespondenţa. Abonamentul Jurnalul Naţional este înscris în catalogul Poştei Române la poziţia 19.006. Iar abonamentul Jurnalul Naţional PLUS se găseşte la poziţia 19.310. Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe poştale.
  3. La firmele specializate în colectarea şi distribuţia abonamentelor de presă. Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe de expediţie.

Abonează-te prin SMS la Jurnalul Naţional!

Jurnalul PLUS: Nu vrei să ratezi nimic? Trimite un SMS cu textul JN la numărul 7500 urmat de un SMS cu textul PLUS la numărul 7600. Timp de o lună vei primi toate apariţiile speciale ale Jurnalului Naţional (CD, DVD, CĂRŢI).

Tarife

7500 = 6 EUR + TVA
7600 = 9 EUR + TVA

După trimiterea SMS-ului vei fi contactat de unul dintre operatorii noştri în cel mai scurt timp.

Abonamentele pentru luna următoare se pot contracta până la data de 20 a lunii în curs. În caz de eroare, costul SMS-ului nu se returnează. Dacă trimiţi mai multe mesaje foloseşte acelaşi număr de telefon.

Numerele sunt valabile în reţelele Orange şi Vodafone, costul unui SMS de confirmare este de 0,10 EUR+TVA.

Pentru orice informaţie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021–318.20.28, fax 021–318.20.27 sau să ne scrieţi pe adresa Piaţa Presei Libere, nr. 1, corp D, et. 8, Departament Marketing, Sector 1, Bucureşti sau pe e-mail la .