Colecţia Cinemateca, un proiect Jurnalul Naţional

Campania Jurnalului Naţional de a scoate la lumină valorile naţionale continuă cu o nouă initiaţivă demnă de ziarul de calitate numărul 1 din România. Colecţia Cinemateca este recursul pe care Jurnalul îl face la cinematografia românească. Din 12 iulie, Jurnalul Naţional ediţia de duminică va fi insoţit de un DVD cu filmele care ne-au marcat copilăria, pelicule româneşti pe care copiii noştri nu trebuie să le rateze. Printre zecile de filme propagandistice realizate în perioada dinainte de 1989 s-au strecurat şi pelicule care nu aveau ca temă centrală cresterea producţiei de grâu la hectar. Seria va fi deschisă de Veronica şi Veronica se întoarce.

Odată cu debutul Colecţiei Cinemateca va fi relansat şi Jurnalul Naţional de duminică. Formatul va fi unul de revistă, cu 64 de pagini full color şi cu un design atrăgător.

Alte colecţii iniţiate de Jurnalul Naţional

Ediţia de colecţie este primul proiect de acest gen propus vreodată de un ziar în România, fiind unicul produs care poate fi atât citit cât şi ascultat.

Biblioteca pentru Toţi, unul dintre cele mai importante proiecte culturale propus vreodată de un jucător din presa scrisă din România, nu putea fi lansat decât de Jurnalul Naţional care, de mulţi ani promovează valorile şi tradiţiile româneşti.